Acasă » Activitate » Proiect educațional transnațional (etapa inițială)

Proiect educațional transnațional (etapa inițială)

Pe data de 18 noiembrie 2021 a fost dat start proiectului educațional transnațional sub egida „Educație online fără hotare” cu genericul „POEZIA ÎN ERA DIGITALĂ”.

În cadrul proiectului participă un grup de elevi creativi din cadrul IP CMU, în colaborare cu elevii din Colegiul Economic „Ion Ghica” Bacău, fiind ghidați de profesorii de limba și literatura română: Hușanu Marina, Beșliu Diana, Rusu Doina (IP CMU) și profesoara Claudia Stan (Colegiul Economic Bacău).

Acest proiect are scopul de a valorificarea potențialului creativ al elevilor prin desfășurarea activităților care ar cultiva interesul pentru lectură prin antrenarea tinerilor în activităţi literar-artistice, precum și dezvoltarea abilităților de cooperare și stimulare a gustului pentru lectură în era digitală.

Deși, proiectul este la început de cale, elevii implicați au demonstrat ingeniozitate și spirit de ințiativă, iar prin titlul echipei „Urmașii lui Hippocrate”, vor demonstra în cadrul activităților propuse că medicina și poezia se înfrățesc armonios printr-o terapie pentru suflet.

      Dincolo de ritmul alert al timpului, să ne lăsăm îmbrățișați de poezie, prieteni!  Succes și inspirație în continuare întregii echipe de lucru!