Acasă » Activitate » De Ziua îndrăgostiţilor, elevii de la Colegiul de Medicină au trăit clipa la maximum

De Ziua îndrăgostiţilor, elevii de la Colegiul de Medicină au trăit clipa la maximum

karaoke, Colegiul de medicinaÎn ziua de 14 februarie, la Colegiul de medicină din Ungheni s-a cîntat dragostea. Toţi elevii au trăit clipa la maximum.

Cinci echipe a cîte trei membri fiecare au concurat, prin cîntec, la concursul „Karaoke show” cu genericul: „Trăieşte clipa”. În sală s-a încins o atmosferă cu adevărat de sărbătoare, iar participanţii au „luptat” aprig pentru locul I.

„Orice muzică porneşte din inimă şi trebuie să ajungă iar la inimă. Cu siguranţă, cîntecele voastre au ajuns la inima noastră, iar unele ne-a emoţionat chiar pînă la lacrimi”, a menţionat Valentina Ţîţu, membră a juriului. De altfel, în juriu au fost selectate Valentinele din colegiu: profesoare, dar şi eleve.

De ce karaoke? La această întrebare a venit cu un răspuns Tatiana Chilaru, directorul adjunct al colegiului: „Pentru că între muzică şi sănătate există o armonie pozitivă, benefică, dar şi o legătură specială. Muzica este un remediu bun contra durerilor, reduce stresul şi depresia, creşte inteligenţa şi sănătatea mintală, întăreşte sistemul imunitar”.

Concursul „Karaoke show” s-a desfăşurat în cadrul proiectului „Înţelepciune pentru suflet, sănătate pentru corp”, implementat de ONG „Pro med” şi finanţat de Fundaţia Est-Europeană.

Sursa: EXPRESUL


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

9 + 1 =